Viagra
Cialis

Over ons

NL VGR CLS is een plaatselijke, onafhankelijke apotheek. We maken er een erezaak van om te begrijpen dat de vermindering van de behoeften van u en uw familie, en het inrichten van zijn trots op onze zorg om kennis te maken met de sanitaire behoeften. In tegenstelling tot de grote keten van apotheken, zijn we van lokale gemeenschappen en hun uiterste best doen om te zorgen voor een voor alle familiale sfeer van onze klanten.

We willen de kans biedt om uw apotheek. Onze dienst voor je verder gaat dan een zakje van de apotheek. We zien onszelf als partner in uw algemene gezondheidszorg. Door u te helpen beheren slikken, houden je op de hoogte van je immunisaties, gratis transport naar je huis en altijd met het beste met je voor in de verwarrende wereld van de gezondheidszorg.

NL VGR CLS zal voorzien in jullie en je familie zijn de zorg en aandacht die je verdient.

Medische onderzoeken team


  • Arthur Eaton, Psycholoog, Journalist Arthur Eaton behaalde zijn bachelor en master aan de universiteit van amsterdam theoretische psychoanalytische studies in het londense university college. Hij is als onderzoeker verbonden aan de UCL. Zijn doctorale studie hebben betrekking op de toepassing van de psychoanalytische theorieën van de geschiedschrijving: psychohistorie.

  • Andreas Jungwirth, Dr, Uroloog, Andrologie Naast mijn werk als dokter, ik hecht ook veel waarde aan de wetenschappelijk werk en onderzoek en ontwikkeling, alsmede de uitwisseling van de nieuwste medische kennis op congressen. Het is met name verheugend dat ik sinds 2010 als hoogleraar geneeskunde aan de universiteit van wenen, kon ik mijn kennis en ervaring doorgeven aan de volgende generatie artsen.

  • Herman Leliefeld, Dr, Uroloog Dr Herman Lelyfeld opgeleid als arts en uroloog in utrecht en aken op en bracht vele jaren in het ziekenhuis in en ziekenhuis st. laurentius roermond. Antonius in Newvegeine. Hij is gespecialiseerd in diagnostiek en behandeling van erectiestoornissen en streeft naar het verbeteren van de kwaliteit van de urologische hulp.